Mit jelent az breadcrumb, vagyis a „zsemlemorzsa” navigáció?


A kenyérmorzsák (breadcrumbs) olyan másodlagos navigációs segédeszközök, amely segítenek a felhasználóknak eligazodni egy honlap oldalai között. A kifejezést a Jancsi és Juliska című meséből kölcsönözték, ahol kenyérmorzsákat hagytak hátra, hogy hazataláljanak, miután eltévedtek az erdőben. Használhatók a weboldal linkjeihez vagy az asztali számítógép menüsorának kiegészítéseként, hogy soha ne kelljen a felhasználóknak aggódniuk amiatt, hogy elveszítik a fonalat a weboldalad böngészése közben.

Számos olyan weboldalon, amelyek jellemzően breadcrumb navigációt használnak (amely különböző szinteket tartalmazó hierarchiával rendelkezik), valamilyen módon jelzik, hogy egy-egy oldal elsősorban a tartalom típusa vagy funkciója szerint kapcsolódik-e egymáshoz; az ilyen jelzések különböző színeket, betűméreteket, háttérképeket stb. tartalmazhatnak, attól függően, hogy mi felel meg a legjobban az adott helyzetnek.


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik és az eladásaik növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

Adatvezérelt marketing
Korrekt árazás