Mit jelent a CMA (Content Management Application), vagyis a tartalomkezelő alkalmazás?


A tartalomkezelő alkalmazás (Content Management Application, CMA) a tartalom létrehozásának, kezelésének és szerkesztésének közös folyamatát biztosító számítógépes program. Eszközöket biztosít olyan tartalmak létrehozásához, mint például a blogok; megszervezi az együttműködést azáltal, hogy megkönnyíti a dokumentumok megosztását másokkal az interneten keresztül; egy helyen tárolja és kezeli az összes fontos adatot, hogy az egyes dokumentumverziók változásai az idők folyamán nyomon követhetők legyenek.

A tartalomkezelő alkalmazás olyan dokumentumokat, fényképeket, tudományos adatokat és egyéb adathordozókat tartalmazó adatbázis, amelyhez egyszerre több ember is hozzáférhet. A verzióvezérlés az egyik fő előnye az ilyen típusú rendszernek, mivel lehetővé teszi a könnyű felülvizsgálati vagy frissítési folyamatot, amikor bármilyen formában változások történnek.


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik és az eladásaik növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

Adatvezérelt marketing
Korrekt árazás