Egészségügyi marketing

Az egészségügyi szektorban a verseny kiélezett, és a betegek elérése komoly kihívást jelent. Az egészségügyi marketing egy érzékeny téma, és széleskörű szolgáltatások, magas minőség és versenyképes árak nélkül nehéz kiemelkedni a konkurencia közül. Az egészségügyi marketing fő célja két fontos szempontot ölel fel:

  1. Elérni, hogy a célközönség ne csak akkor vegyen igénybe ellátást, amikor problémájuk van, hanem rendszeresen részt vegyenek szűrővizsgálatokon és prevenciós intézkedéseken.
  2. Elérni, hogy az adott egészségügyi szolgáltatót válasszák a betegek az összes elérhető lehetőség közül.

 

Az Egészségügyi Marketing csomag hatékonyan alkalmazható orvosok, fogorvosok, patikák és más egészségügyi szolgáltatók számára. A csomag tartalmazza a következőket:

 

Google Ads hirdetések (keresési kampányok): Segítenek abban, hogy az emberek könnyen megtalálják az Ön szolgáltatásait, amikor szükségük van rájuk.

 

Facebook hirdetések:

 

Instagram hirdetések:

 

Google Analytics:

Folyamatosan mérjük az eredményeket, így lehetőség van a stratégia finomhangolására a nagyobb hatékonyság érdekében. Az alapbeállításokat minden ügyfélnek további költségek nélkül elvégezzük.

 

Online időpontfoglalás: Beállítjuk és beüzemeljük az online időpontfoglaló alkalmazást, vagy segítünk kiválasztani a megfelelőt, hogy a páciensek könnyen és gyorsan időpontot tudjanak foglalni.

 

Ez a csomag segít az egészségügyi szolgáltatóknak hatékonyan eljutni a célközönségükhöz, növelni az orvoslátogatások számát, és biztosítani, hogy a betegek rendszeresen igénybe vegyék a szükséges szolgáltatásokat és prevenciós vizsgálatokat. Az online jelenlét és marketingstratégia segítségével növelhető az intézmény ismertsége és vonzereje.

 

Kérj ingyenes árajánlatot!