Webshop marketing

Az internetes vásárlások rohamos növekedése a koronavírus járvány következtében teljesen átformálta a kiskereskedelmi piacot. A digitális és a hagyományos, fizikai üzletek közötti határok egyre inkább elmosódtak, és sokan előnyben részesítik az online vásárlást a számos előnye miatt.

Az e-kereskedelem területén a hatalmas kereslet mellett a kínálat is óriási, ami rendkívül versengő környezetet teremt a webshopok számára. Itt a kereskedelem és a marketing közötti kapcsolat legalább olyan kulcsfontosságú, mint a hagyományos üzleteknél.

Az online térben való láthatóság mára kulcsfontosságúvá vált.

A webshop marketingnek két fő célja van:

  • az első, hogy biztosítsa, hogy a vásárlók megtalálják a webshopot,
  • a második pedig, hogy meggyőzze őket arról, hogy nálad vásároljanak, és ne a konkurenciánál

Az ár csak egy tényező a teljes képletben. A minőség, megbízhatóság, láthatóság és hatékony hirdetések mind ugyanolyan fontosak. Azonban egy jól megtervezett, tudatos marketingstratégiával lehetőség van kiemelkedni a versenytársak közül. Ezzel egy olyan webshopot lehet felépíteni, ami ismert és népszerű, és jelentős forgalmat generál, ami pedig komoly bevételt hoz.

A Webshop marketing egy átfogó megoldást nyújt, amely célzott online hirdetésekkel és analitikával segíti üzleted sikerét az online térben.

 

A csomag többek között tartalmazza a következő fontos elemeket:

Google Ads hirdetések:

  • Keresési kampányok: Segítenek abban, hogy webshopodat azok a felhasználók találják meg, akik aktívan keresnek olyan termékeket vagy szolgáltatásokat, amiket te kínálsz.
  • Dinamikus keresési kampányok: Az automatizált hirdetési formátum segítségével dinamikusan jeleníted meg termékeidet a releváns keresőknek.
  • Shopping kampányok: A termékek vizuális megjelenítésével segítik a vásárlókat a gyors és könnyű vásárlásban.
  • Remarketing kampányok: Elérheted azokat a látogatókat, akik már korábban megtekintették weboldaladat, de nem vásároltak.
  • Dinamikus remarketing kampányok: Az egyedi tartalommal és ajánlatokkal személyre szabott hirdetéseket készíthetsz a visszatérő látogatók számára.

 

Facebook hirdetések:

 

Instagram hirdetések:

 

Google Analytics:

  • Folyamatos mérések: Követjük és elemzünk minden fontos mutatót, hogy megértsük, hogyan teljesít a marketingstratégiád.
  • Alapbeállítások: Biztosítjuk, hogy minden ügyfélnek az alapvető Google Analytics beállítások rendben legyenek, hogy pontos adatokat kapj az eredményekről.

 

Ez a csomag összességében segít abban, hogy hatékonyan érj el és vonzz be potenciális vásárlókat, optimalizáld a konverziókat, és mérj mindent a stratégia folyamatos fejlesztése érdekében.

 

Kérj ingyenes árajánlatot!