Mit jelent a CSS (Cascading Style Sheets), vagyis a lépcsőzetes stíluslapok?


A Cascading Style Sheets (CSS) egy stíluslap-nyelv, amelyet a HTML dokumentum megjelenítésének leírására használnak. A CSS, amelyet azért hoztak létre, hogy személyesebbé és kontrollálhatóbbá tegye a webdesignt, azóta a világháló egyik legnépszerűbb technológiájává vált.

A CSS-t úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a megjelenítés és a tartalom szétválasztását, beleértve az elrendezést, a színeket és a betűtípusokat. Ez javíthatja a hozzáférhetőséget azáltal, hogy rugalmasabbá teszi az elrendezéseket, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy maguk határozzák meg, hogyan nézzenek ki az elemek egy oldalon, ahelyett, hogy csak a böngésző alapértelmezett stíluslapjait használnák, amelyek nem mindig jól átgondolt tervezéssel készültek; nagyobb rugalmasságot biztosít a formátumpreferenciák, például a betűtípus méretének meghatározásakor, csökkentheti az ismétlődést több olyan oldalon, amelyek CSS nélkül osztoznak a formázási információkon.


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik és az eladásaik növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

Adatvezérelt marketing
Korrekt árazás