Egészségügyi marketing

Az egészségügyi szektorban a verseny kiélezett, és a betegek elérése komoly kihívást jelent. Az egészségügyi marketing egy érzékeny téma, és széleskörű szolgáltatások, magas minőség és versenyképes árak nélkül nehéz kiemelkedni a konkurencia közül. Az egészségügyi marketing fő célja két fontos szempontot ölel fel:

  1. Elérni, hogy a célközönség ne csak akkor vegyen igénybe ellátást, amikor problémájuk van, hanem rendszeresen részt vegyenek szűrővizsgálatokon és prevenciós intézkedéseken.
  2. Elérni, hogy az adott egészségügyi szolgáltatót válasszák a betegek az összes elérhető lehetőség közül.

Az Egészségügyi Marketing csomag hatékonyan alkalmazható orvosok, fogorvosok, patikák és más egészségügyi szolgáltatók számára. A csomag tartalmazza a következőket:

Google Ads hirdetések (keresési kampányok): Segítenek abban, hogy az emberek könnyen megtalálják az Ön szolgáltatásait, amikor szükségük van rájuk.

Facebook hirdetések:

  • Termékkatalógus hirdetések: Bemutatják az elérhető szolgáltatásokat és lehetőségeket a potenciális betegeknek.
  • Konverziós célú hirdetések: Segítenek a betegeknek a foglalásban vagy a regisztrációban.
  • A weboldal forgalmát növelő kampányok: Növelik a weboldal látogatottságát és ismertségét a Facebook és Instagram felhasználók körében.

Instagram hirdetések:

  • Termékkatalógus hirdetések: Az Instagramon is bemutatják az elérhető szolgáltatásokat és lehetőségeket.
  • Konverziós célú hirdetések: Ösztönzik a foglalásokat és a regisztrációkat.

Google Analytics:

Folyamatosan mérjük az eredményeket, így lehetőség van a stratégia finomhangolására a nagyobb hatékonyság érdekében. Az alapbeállításokat minden ügyfélnek további költségek nélkül elvégezzük.

Online időpontfoglalás: Beállítjuk és beüzemeljük az online időpontfoglaló alkalmazást, vagy segítünk kiválasztani a megfelelőt, hogy a páciensek könnyen és gyorsan időpontot tudjanak foglalni.

Ez a csomag segít az egészségügyi szolgáltatóknak hatékonyan eljutni a célközönségükhöz, növelni az orvoslátogatások számát, és biztosítani, hogy a betegek rendszeresen igénybe vegyék a szükséges szolgáltatásokat és prevenciós vizsgálatokat. Az online jelenlét és marketingstratégia segítségével növelhető az intézmény ismertsége és vonzereje.

Kérj ingyenes árajánlatot!