Mit jelent az Inbound marketing?


Az inbound „bevonzó” marketing olyan üzleti módszertan, amely azáltal ragadja meg az ügyfelek figyelmét, hogy értékes tartalmat és számukra személyre szabott élményeket hoz létre. Míg a marketing legtöbb eleme megzavarhatja a közönséget olyan tartalommal, amely iránt nem feltétlenül érdeklődnek; az inbound marketing olyan tartalmat kínál, amelyeket a felhasználók keresnek, és megoldja a már meglévő problémákat.

Az inbound marketing három alkalmazása területe:

Attract – Vonzás: A megfelelő emberek figyelmének felkeltése és bevonása értékes tartalmakkal, ami által az adott téma szakértőjévé válunk, akivel kapcsolatba szeretnének lépni az emberek.

Engage – Részvétel: Olyan információk és megoldási javaslatok, melyek összhangban vannak és megoldást kínálnak az érdeklődők problémáira, emiatt nagyobb valószínűséggel vásárolnak, vagy veszik igénybe a szolgáltatást.

Delight – Öröm: Segítség, megoldás és támogatás nyújtása az ügyfelek részére, hogy elégedettek legyenek a vásárlásukkal.


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik és az eladásaik növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

Adatvezérelt marketing
Korrekt árazás