Mit jelent az AI (Artificial Intelligence), vagyis a mesterséges intelligencia?


A mesterséges intelligencia kifejezés az emberi intelligencia szimulációját írja le az emberi gondolkodásra és cselekedeteik utánzására programozott gépekben. A mesterséges intelligencia kifejezés bármely olyan gépre is alkalmazható, amely az emberi elmével kapcsolatos tulajdonságokat mutat, mint például a tanulás, a problémamegoldás vagy akár az empátia.

A mesterséges intelligencia olyan rendszerként írható le, amely a nagyobb hatékonyság elérése érdekében lépéseket tesz. A mesterséges intelligenciának két típusa van: az általános mesterséges intelligencia és a szűk vagy speciális célú intelligencia. Az általános mesterséges intelligencia a legösszetettebb típus, ami azt jelenti, hogy minden téren eléri az emberi szintű intellektuális képességeket, mint például az érvelés, a természetes nyelvi feldolgozás, a tapasztalatból való tanulás és a problémamegoldás. A gépi tanulás azt jelenti, amikor a számítógépek emberi segítség nélkül tanulnak; a mélytanulási technikák lehetővé teszik ezt az automatikus tanulást hatalmas mennyiségű strukturálatlan adat, például szöveges képek vagy videók elsajátításával.

A mesterséges intelligencia (AI) ideális jellemzője a racionalizálás képessége - a siker elérésének legjobb esélyeit biztosító cselekvések megtétele -, és a cselekvések megtétele úgy, hogy a legnagyobb esélyük legyen a kitűzött cél(ok) elérésére.


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik és az eladásaik növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

Adatvezérelt marketing
Korrekt árazás