Mit jelent az NLP (Natural Language Processing), vagyis a természetes nyelvi feldolgozó motor?


A természetes nyelvi feldolgozás a mesterséges intelligencia egyik ága, amelynek célja, hogy a számítógépek ugyanolyan képességekkel rendelkezzenek, mint az emberek, amikor a szöveg és a beszélt szavak megértéséről van szó. Lehetővé teszi a számítógépek számára, hogy feldolgozzák az emberi nyelvet szöveges vagy hangadatok formájában, és megértsék annak teljes jelentését, a beszélő vagy író szándékával együtt.

A természetes nyelvi feldolgozó motorok teljesítménye soha nem látott mennyiségű számítástechnikai feladat elvégzését teszi lehetővé. Megtalálható a GPS-ben, a digitális asszisztensekben és más fogyasztói kényelmi eszközökben, például a diktáló szoftverekben vagy az ügyfélszolgálati chatbotokban. A technológia egyre gyakrabban feltűnik a vállalati megoldásokba is, mint az üzleti műveletek egyszerűsítésének eszköze, például a folyamatok racionalizálása vagy a munkatársak termelékenységének növelése.


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik és az eladásaik növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

Adatvezérelt marketing
Korrekt árazás