Elkötelezettek vagyunk sikereid mellett


Magukért beszélő eredmények

Boutique online marketing ügynökségként célunk, hogy minden ügyfelünkkel szoros személyes kapcsolatot ápolva, megalkossuk a számukra leghatékonyabb digitális marketing megoldásokat.

Az obev Marketing egy innovatív online marketing ügynökség. A mikro- és kisvállalkozások segítésének szenvedélye, az évek alatt egy teljes körű, komplex marketing szolgáltatást nyújtó stratégiai marketing ügynökséggé nőtte ki magát.

Küldetésünk, hogy mindig legmagasabb minőségű és eredményes szolgáltatást nyújtsuk Ügyfeleinknek. Kölcsönösen előnyös kapcsolatot építünk ki Ügyfeleinkkel, ami minden esetben sikerre vezet.

Ügyfeleink részére nagyvállalati színvonalú szolgáltatást nyújtunk, mellőzve a nagy ügynökségekre jellemző kötöttségeket.


15

év tapasztalat

85+

elégedett ügyfél

1000+

project

1500+

sikeres kampány

 

Miért érdemes velünk dolgozni?

Segítő kezet nyújtunk abban, hogy elérd a célközönséged. Megtervezzünk a teljes körű online marketing stratégiádat, a kampányok létrehozásától kezdve a megvalósítással járó feladatok kezeléséig minden lépést kézben tartunk.


parallax background


Miért elégedettek Ügyfeleink?


Mert hatékony megoldást kínálunk a látogatóik, ügyfeleik számának és az eladási volumen növelésére. Az Ügyfeleink értékelik az adatokon alapuló, mégis kreatív marketing stratégiák megalkotását és végrehajtását.

 

Kérdésed van?
Ne habozz, írj!